Høye damer i høye hæler!

I vår familie er vi ganske høye. Jeg er ganske nøyaktig 187.6 cm sånn litt utpå dagen når man har sunket litt samme. Det er en drøy centimeter høyere enn min yngste søster, og 8-9 centimeter kortere enn min bror.

Nye sko!Nå har det seg dessverre slik at man ikke kan ta på seg sko som gjør en lavere, så hva gjør man da? Jo man gir faen og bruker de skoa man liker! Som for eksempel disse på bildet som jeg kjøpte sist jeg fikk lønn.

Heldigvis finnes det foreninger som De Høyes Klubb, og under denne en gruppe for damer over 180. Vi har en flott Facebook-gruppe som jeg ble rekruttert til på danskebåten av alle steder, og jeg fikk gleden av å være med denne fantastiske gjengen på byen her for noen helger siden. Det var noe med det når de fleste av oss ble over 190, sko inkludert, og gikk i flokk opp Karl Johan. Vi syntes! En aldersspredning fra rundt slutten av 20-årene til over 60 gjorde heller ingenting. Snarere tvert i mot, de var ganske forfriskende.

Som aktiv i LLH føltes det hele litt som pride. Pride er et flott konsept enten utfordringene man møter er av vertikal karakter eller andre :)

Feature-bilde er hentet fra en artikkel om klubben på dagen.no.

Fremhevede innlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *